NOVA EDICIÓ DE TASTA LA CULTURA DE L’EBRE, ELS SABORS DE L’OLI L’OR LIQUID DE LA PLANA
163302
post-template-default,single,single-post,postid-163302,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOVA EDICIÓ DE TASTA LA CULTURA DE L’EBRE, ELS SABORS DE L’OLI L’OR LIQUID DE LA PLANA

NOVA EDICIÓ DE TASTA LA CULTURA DE L’EBRE, ELS SABORS DE L’OLI L’OR LIQUID DE LA PLANA

Aquest proper cap de setmana s’inicia una nova edició de Tasta la Cultura de l’Ebre-Els sabors de l’oli, l’or líquid de la plana, una iniciativa que pretén posar en valor els tres pilars de la cultura oleícola del nostre municipi: el Museu de la Vida a la Plana, les oliveres i la producció d’oli d’oliva.

Aquest projecte arriba enguany a la quarta edició amb alguns canvis substancials, essent el més important el fet que, per primer cop, l’activitat serà gratuïta. Es faran 4 sortides, totes elles d’11 a 14 hores, 16 i 23 de novembre, i 7 i 14 de desembre. L’activitat l’organitzen conjuntament el Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament de Santa Bàrbara, que uneixen forces per tal de promocionar i difondre els principals valors socials, culturals i etnogràfics vinculats al conreu de l’olivera i la producció d’oli d’oliva.

En aquest sentit, la regidora de Turisme, Ana M. Panisello, valora positivament els canvis introduïts, així com seguir treballant conjuntament amb el Museu de les Terres de l’Ebre i, sobretot, aprofitar els principals recursos turístics de Santa Bàrbara per tal de difondre’ls arreu del nostre territori.

Santa Bàrbara, 15 de novembre de 2024

Regidoria de Turisme